Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامحسین زاهدی روز چهارشنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همه افرادی که تمایل به شرکت در این حماسه مذهبی را دارند می‌توانند با مراجعه به سایت سماح

 ثبت‌نام کنند.

مدیرکل حج و زیارت استان اصفهان با اشاره به آغاز ثبت‌نام شرکت در پیاده‌روی اربعین گفت: تاکنون بالغ بر ۲۷ هزار نفر در سایت سماح ثبت نام کردند که دستکم ۲۵ هزار نفر با واریز هزینه ثبت‌نام خود را قطعی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: هزینه حق بیمه و خدمات درمانی برای زائران کربلا در صورت ثبت‌نام از طریق کافی نت یا منزل مبلغ ۲۲ هزار تومان و در دفاتر زیارتی ۲۵ هزار تومان است.

مدیرکل حج و زیارت استان اصفهان  با اشاره به اینکه همه ساله در این ایام، سیل مشتاقان حسینی (ع) راهی کربلای معلی می‌شوند  گفت: تنها راه سفر به کربلای معلی و شرکت در مراسم بزرگ اربعین، ثبت‌نام در سامانه سماح است و هرگونه خروج از کشور به غیر از این روش غیرقانونی محسوب می‌شود.

وی یادآور شد: گذرنامه زائران راهپیمایی عظیم اربعین باید ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

زاهدی راهپیمایی عظیم اربعین حسینی را  زمینه ترویج فرهنگ دینی و اعتقادی در سطح بین المللی و همچنین پیوند شیعه و سنی دانست و گفت: باید با احساس مسوولیت بیشتر و نگاه دقیق و واقع بینانه‌تر، به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که این حرکت عظیم معنوی، آثار و برکات مثبت و سازنده‌ای را بر جای گذارد.

اربعین حسینی مصادف  با بیستم صفر، چهلمین روز شهادت امام حسین و فرزندان، یاران و اصحاب ایشان است که به همین مناسبت پیاده‌روی از نجف تا کربلا در عراق برگزار می‌شود.

۶۰۲۲ / ۶۹۹۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حج و زیارت اربعین حسینی اصفهان سامانه سماح اربعین ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۶۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدحیدر محمدی، در خصوص تأمین داروی بیماران تالاسمی، گفت: چند سالی است که با مشارکت انجمن تالاسمی و متخصصین خون و آنکولوژی روند تأمین داروی این بیماران با استفاده از دارو‌های تولید داخل بهبود یافته است.

وی افزود: بخش عمده داروی آنها از محل تولید داخل تأمین می‌شود.

محمدی با اشاره به اینکه تمامی دارو‌های بیماران تالاسمی در کشور تولید می‌شود، گفت: با توجه به تقاضای برخی بیماران و تفاوت اثربخشی روی آنها، بخشی از سهمیه تأمین داروی این بیماران از مسیر واردات صورت می‌گیرد.

وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ میزان دارو‌های وارداتی بیماران تالاسمی افزایش چشمگیری داشت که با تلاش بانک مرکزی و تأمین ارز تأمین دارو نیز انجام شد. امسال نیز امیدواریم که با کمک بانک مرکزی و تأمین ارز مورد نیاز داروی این بیماران را تأمین کنیم.

محمدی با اشاره به اینکه میزان تولید و واردات داروی بیماران تالاسمی رشد خوبی داشته است، گفت: بخشی از هزینه‌های داروی این بیماران توسط بیمه سلامت و صندوق بیماران صعب‌العلاج تقبل می‌شود تا بیماران دغدغه‌ای برای تأمین دارو نداشته باشند.

وی با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود، افزود: برخی از شرکت‌های خارجی به بهانه تحریم از فروش دارو به ایران ممانعت می‌کنند، که دلیل برخی کمبود‌های مقطعی همین محدودیت‌های بین المللی است.

به گفته محمدی، در سازمان غذا و دارو به صورت مستمر هر مسیری را برای تأمین داروی بیماران سپری می‌کنیم و تلاش می‌کنیم در حد نیاز عزیزانی که نسبت به داروی داخلی حساسیت دارند به داروی وارداتی نیز دسترسی داشته باشند.

وی در خصوص تأمین داروی بیماران خاص اظهار کرد: داروی بیماران خاص به صورت مستمر تأمین می‌شود، اما داروی بیماران نادر دارو‌هایی هستند که بعضاً هزینه اثربخشی آنها به اثبات نرسیده و ممکن است خود کشور تولیدکننده نیز در حال بررسی هزینه اثربخشی آن باشد؛ بنابراین هزینه اثربخشی دارو قبل از ورود به کشور باید بررسی شود.

محمدی افزود: عمده داروی بیماران خاص در کشور تولید می‌شود، اما ممکن است در مورد برخی کمبود‌ها بحث تولید داخل و نمونه خارجی باشد که طبیعتاً مکلف هستیم دارو‌هایی که دارای مشابه تولید داخل هستند و اثربخشی آنها به اثبات رسیده را مورد حمایت قرار دهیم، اما در صورتی که اثبات شود نمونه داخلی روی بیمار اثرگذار نیست سهم کمی از بازار از طریق واردات تأمین می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت وجود ندارد
  • بهترین نوجوانان و جوانان مسابقات کشوری وزنه برداری مشخص شدند
  • هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان